Sven Hompes is geboren op 19 oktober 1991 en is vanaf zijn 15e jaar begonnen met basgitaar spelen. Inmiddels heeft hij al zo’n 8 jaar ervaring en heeft hij zich breed weten te ontwikkelen door een studie aan het Rock City Institute en aan de Rockacademie. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in verschillende bands met uiteenlopende stijlen.

Met zijn vaste hardrockformatie Black-Bone timmert Sven al een aantal jaren aan de weg zowel nationaal als internationaal met als hoogtepunten: Support voor bands als Deep Purple, Status Quo, Megadeth, Slash en zelfs een Europese tour. Daarnaast heeft hij met Black-Bone al 2 albums uitgebracht.

Zijn eigen interesses liggen in de Rock/Hardrock maar ook andere stijlen weet hij te beheersen.

Ben jij net begonnen met basgitaar spelen of ben je al iets langer bezig en wil jij je basgitaarvaardigheden naar een hoger level tillen? Dan helpt Sven je maar al te graag verder. Een goede basis beheersing van je instrument is essentieel dus daar wordt veel aandacht aan besteed. Daarnaast bepaal jij wat je wilt leren! Sven rijkt jou de tools aan om als bassist uit de voeten te kunnen

Sven Hompes