Hey! Mijn naam is Jip van Es, voornamelijk gitarist maar ook actief als bassist, vocalist en producer. In 2022 ben ik als gitarist afgestuurd aan de Rockacademie in Tilburg. Naast het lesgeven speel ik in 4 bands! Ik ben bassist/zanger in de coverband Hard2Get, waarmee we op festivals en feesten door heel Nederland spelen! Ook speel ik gitaar bij de Nederlandse metalband; De Maalstroom en Nederlandse zangeres Noek. Als laatst ben ik druk bezig aan de weg te timmeren met mijn eigen act; JOYAH. In deze act schrijf ik zelf alle muziek, en neem ik deze- en produceer ik deze muziek ook zelf:) alle acts zijn te vinden op Spotify!

In mijn lessen staat centraal wat jij wilt leren. We volgen geen curriculum met verplichte opdrachten maar gaan kijken naar jouw niveau, en stellen doelen om dit niveau op een leuke manier te verhogen. Dit doen we vaak aan de hand van nummers die je gaaf vindt, waar we gaan kijken naar de technieken die er worden gebruikt in die nummers. Daarnaast kan ik je ook een goeie basis bijbrengen in de wereld van de muziek theorie:)

Ik geef les op de maandag, en geef vooral gitaarles. Je kunt ook bij mij terecht voor beginnende zang lessen en beginnend/gevorderde bas lessen!