Welkom bij Let’s Play Live: muziekcafé èn live podium!

Let’s Play Live is een gezellig muziekcafé en, al zeggen we het zelf, de mooiste kroeg van Eindhoven. Het chique interieur maakt indruk zodra je binnenkomt – het oog wil toch ook wat – maar het gaat ons natuurlijk vooral om goede live muziek neerzetten en te gekke avonden organiseren in deze intieme setting.

Let’s Play Live is een plaats waar artiesten en muziekliefhebbers samenkomen. Een plek voor sterke concerten van gevestigde namen, maar waar ook die onbekende zanger of band de kans krijgt om zijn talent te laten horen. Waar bezoekers zich thuis voelen in de unieke sfeer, lekker kunnen genieten en feesten, kortom een toffe tijd beleven. Onder het genot van een drankje, dat spreekt voor zich!

 

Voor onze openingstijden en geplande evenementen check onze Facebook en Instagram!

 

Verhuur

Naast onze eigen jamsessies en evenementen is deze ruimte óók te huur voor privé feesten of kleinschalige gigs!

Huren? Of zelf het podium op?
De mogelijkheid bestaat ook dat je Let’s Play Live afhuurt. Voor een albumpresentatie, een concert, besloten feest, evenement of verjaardag bijvoorbeeld. Neem contact met ons op om de opties te bespreken via:

info@letsplayguitarcenter.nl

Ook artiesten en bands die bij ons op het podium willen staan, kunnen daar overigens een mail heen schieten en zich aan ons voorstellen.