Ik ben Wessel en ben in 2018 afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg als gitarist / audio-engineer. Sindsdien geef ik ook muzieklessen.
Naast lesgeven stop ik vrijwel al mijn tijd in verschillende muzikale projecten. Zo ben ik gitarist in de hardcore-punk band ‘’To Adelaide’’ waar ik ook veel muziek voor schrijf en produceer. Daarnaast produceer ik erg veel muziek; ik maak Beats voor een hip-hop platform, neem albums op voor artiesten en mix ook erg graag muziek.
Ook heb ik verschillende side-projects met vrienden waarbij ik me vooral bezig houdt met underground muziek zoals Noise en Electronic Bonding Music. Ik wil mezelf niet limiteren en doe zoveel mogelijk verschillende dingen!
 Video Links Isolation Sessions van mijn band ‘’To Adelaide’’ https://www.youtube.com/watch?v=akv30UJD2Ng&t=1433s&ab_channel=TheIsolationSessions